ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η CKS SPORTS με έδρα το Γέρακα Αττικής παρέχει ένα ευρύ φάσμα μελετητικών και συμβουλευτικών αθλητικών υπηρεσιών, καθώς και υλοποίηση αυτών βάση των εκάστοτε αναγκών του πελάτη και πάντα μέσα στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από τις αρχές του 2007 τόσο στην Ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά, με παρουσία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα τόσο στη εμπορία αθλητικού εξοπλισμού, όσο και στην κατασκευή αθλητικών χωρών, παιδικών χαρών και γυμναστηρίων.

Με εμπειρία διοργανώσεων επιπέδου Ολυμπιακών και Πανασιατικών Αγώνων στον αθλητικό εξοπλισμό τα στελέχη της CKS SPORTS σας παρέχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και εγγύηση διεκπεραίωσης έργου βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος (project management).

Όραμά μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα.

Στόχος μας είναι η ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και η αξιοπιστία στις υποσχέσεις και τα χρονοδιαγράμματα με σκοπό τις μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Μελέτη & κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων (turn key projects) Προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικού εξοπλισμού Προμήθεια συνοδευτικού εξοπλισμού αγώνων Event management μεγάλων διοργανώσεων

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Η CKS SPORTS συνεργάζεται με την Ιταλική εταιρεία MONDO ως αποκλειστικός προμηθευτής για τα αθλητικά δάπεδα και τον αθλητικό εξοπλισμό. Με παρουσία σε περισσότερες από 8 Ολυμπιάδες (Μόντρεαλ 1976, Μόσχα 1980, Λος Άντζελες 1984, Σεούλ 1988, Βαρκελώνη 1992, Ατλάντα 1996, Σύδνεϋ 2000, Αθήνα 2004 και Πεκίνο 2008), η εταιρεία MONDO χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού.

Τέλος, η CKS SPORTS αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη της Αμερικάνικης εταιρείας Life Fitness για τον εξοπλισμό γυμναστηρίων. Ως μέλος του πασίγνωστου ομίλου εταιρειών Brunswick Corporation, η Life Fitness αποτελεί το μεγαλύτερο κατασκευαστή οργάνων γυμναστηρίων με παρουσία σε όλα τα μεγάλα γυμναστήρια και ξενοδοχεία παγκοσμίως

 

Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι